Uži si Valentína ekologicky

Uži si Valentína ekologicky


Význam Valentína sa od historických čias nezmenil - stále ide o sviatok lásky a prejavov náklonnosti. Avšak, s rozvojom ekologickej vedomosti a záujmu o udržateľnosť sa mnoho ľudí snaží pristupovať k Valentínu ekologickejšie. Prinášame ti niekoľko tipov, ako na to.

 

1. Nakupuj ručne vyrobené a prírodné produkty

Produkty vyrobené z prírodných materiálov ako je drevo, bavlna alebo papier sú trvalo udržateľné a šetrné k životnému prostrediu. Takými sú aj naše BajaBee obaly na potraviny, ktoré môžeš nakúpiť vo Výpredaji týždňa. Vyrobené sú zo 100% bavlny, včelieho vosku, živice a repkového oleja. 

 

2. Zapoj fantáziu a vyrob niečo rukami

Handmade darčeky sú osobné a unikátne, vyrobené s láskou a starostlivosťou. Sú ideálne pre tých, ktorí chcú prejaviť svoju originalitu. Vyrob pre svoju lásku pohľadnicu s odkazom alebo želaním. Zapojiť do procesu môžeš aj deti, ktorým zároveň ukážeš, že aj nemateriálne darčeky sú krásne. 

 

 

3. Láska ide cez žalúdok

Prekvap svojho partnera večerou, či už domácou, alebo zájdite peši do vašej obľúbenej reštaurácie.

 

4. Užite si svoju prítomnosť

Výlety do prírody, jazda na bicykli alebo prechádzky po meste sú skvelými spôsobmi ako stráviť čas spolu a zároveň byť ekologický. Veľmi trendy sú poukazy do wellness, kina alebo na koncert. 

 

5. Sladké pralinky v BajaBee vrecku

Valentín bez sladkostí by sa ani nepočítal. Napadlo ti, že môžeš kúpiť pralinky na váhu v lokálnej predajni a dať si ich zabaliť do BajaBee voskového vrecka? Uhlíková stopa takejto čokolády je značne menšia ako tej zo Švajčiarska 🙂

 

6. Ruže vo februári?

Vieme, že krásna červená ruža poteší ženy, ale zamyslel si sa niekedy nad tým, že pricestovala až z Kene? Podpor radšej lokálneho pestovateľa, ktorý ti vo februári prípraví napríklad kyticu z vysušených kvetov.

 

Nezabudni, že správať sa ekologicky len jeden deň v roku nestačí. Na naše tipy si spomeň počas celého roka. 

 

Tím BajaBee.

 

Zadajte v košíku kód NARODENINY20 a ušetrite 20 % z celej objednávky.